Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mosgaard Gin "Kom så Danmark" Forstør

Mosgaard Gin "Kom så Danmark"

Ny

Mosgaard "KOM SÅ DANMARK" gin er en hyldest til foråret, og den danske bøg som traditionelt nydes sammen med gin på fyn. Vi har valgt at fejre bøgen med en spændende citrus harmoni, med prikkende røde grapefrugter i front - og har brugt de frisk udsprungne bøgeblade og kornblomster til, at give en let sødmefuld og floral karakter. Ginen er lavet med: enebær, rosa peber, koriander, anis citron verbena, citrongræs, blå kornblomst, nelliker og frisk rød grape, citroner, lime, appelsin - og selvfølgelig fynske bøgeblade.

Lavet på fynsk vand men må drikkes i hele Danmark - FOR HELE DANMARK... KOM SÅ!

Flere detaljer

DKK 349,00

Yderligere information

Destilleriet Mosgaards gin "KOM SÅ DANMARK!" er en hyldest til foråret, bøgen og de danske drenge. Nyd smagen af de friskt udsprungne bøgeblade, den spændende citrusharmoni med prikkende, røde grapefrugter i front, og kornblomster, som giver en let sødmefuld og blomstret karakter. Ginen er lavet med enebær, rosa peber, koriander, anis, citronverbena, citrongræs, blå kornblomst, nelliker, frisk rød grape, citroner, lime, appelsin - og selvfølgelig fynske bøgeblade! Lavet på fynsk vand, men må drikkes i hele Danmark - KOM SÅ DANMARK!

30 andre produkter i den samme kategori: