Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! CDI Great Whites Overproof Rum New Yarmouth 50% Forstør

CDI Great Whites Overproof Rum New Yarmouth 50%

Ny

The Great Whites er Compagnie des Indes’ serie af exceptionelle hvide rom. Omhyggeligt udvalgt fra destillerier i hele verden, for at vise de mest aromatiske og fyldige, hvide rom. Baseret på sukkerrørsjuice eller melasse, og destilleret på pot still eller column still, kan disse rommer variere i stilarter, smag og oprindelse, men de har alle den samme kraftfulde karakter. De aftappes altid som overproof rom ved 50° Alc./Vol. Dette er Jamaica Great White, som er lavet af en blanding af sukkerrørssaft og melasse, og destilleret på en pot still i august 2019 på New Yarmouth Distillery.

Farve: Klar.
Duft: Meget modne frugter, flamberet banan, meget moden mangolidt vegetabilsk og tydelige estere som klassisk Jamaica-rom.
Smagsnoter: Meget moden frugt, som en mango-banan smoothie. Behagelig cremet, med et hint af noget ristet, krydret med sichuanpeber.

Serveringsforslag: Prøv den rent – og prøv derefter i din daiquiri eller mai tai.

Florent Beuchet fra Compagni des Indes er begyndt at tappe hvid rom af meget høj kvalitet. Den nye serie "Great Whites", har i første omgang fokus på hvid rom fra Vietnam, Jamaica & Ghana.
Hvad enten rommerne er gæret på melasse eller frisk rørsukkerjuice, i kort eller lang tid, og destilleret på kolonne eller i pot still, har de det tilfælles. At de viser masser af karakter og lokale traditioner og kolorit. Kort sagt - en meget stor og spændende romoplevelse.

DKK 389,00

-DKK 50,00

DKK 439,00

30 andre produkter i den samme kategori: