Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Black Tot 50th Anniversary 54,5 % Forstør

Black Tot 50th Anniversary 54,5 %

Ny

Limited Edition 5.000 flasker

Black Tot 50th Anniversary
Limited Edition 5.000 flasker
Tappet ved Navy Issuing Strength 54,5 % vol.
I år er det altså 50 år siden den sidste Tot blev udskænket og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Det markeres med denne specialaftapning af Black Tot 50th Anniversary, som indeholder gammel rom fra de oprindelige lande som leverede rom til den britiske flåde. Nemlig Britisk Guyana, Jamaica, Barbados og Trinidad. Herudover en lille smule rom der kommer fra de oprindelige flådemagasiner og som altså er destilleret fra det tidlige 1800tal og frem til 1970. Ikke mindre end en unik mulighed for at opleve historiens vingesus.

Vi har kun fået 120 flasker til salg i 
Danmark, som sælges "først til mølle"

Et virkeligt komplekst blend med tunge Jamaica frugtnoter som bagt ananas og revet limeskrald. Chokolade, kaffebønner og muskatnødsnoter fra Guyana romdelen. Skråtobak, mørke lakridsnoter fra Trinidad og endeligt ristede nødder, kakao og frisk mint fra Barbados rommen i blended. Eminent og alle pengene værd.

Psst!!! Der er 42 år gammel Port Mourant Guyana rom og 23 år gammel Caroni Trinidad rom i blended. Eminent og alle pengene værd.

læs blandt andet anmeldelsen af The fat Rumpirate: https://thefatrumpirate.com/black-tot-50th-anniversary-rum

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 985,00

30 andre produkter i den samme kategori:

1 Relateret produkt