Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
AUTÉNTICO NATIVO OVERPROOF RUM 54% Forstør

AUTÉNTICO NATIVO OVERPROOF RUM 54%

Ny

Med sine 54 % alkohol kombinerer Autentico Nativo Overproof Rum de naturlige smage fra sukkerrørsmelassen og det amerikanske egetræ, med kakao – det giver en fantastisk smag, som er både dyb, blød og fyldig. Noter af chokolade, karamel, brændt sukker og moden frugt ender i en lang og behagelig eftersmag. Man skal ikke lade sig skræmme af de 54 % alkohol, da den høje alkohol er yderst velintegreret i smagsoplevelsen, og samtidig er med til at skrue op for smagsintensiteten.

GOLD - World Spirits Competition San Francisco, 2019
92 POINTS (SILVER WINNER) – New York Intl. Spirits Competition, 2020

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 425,00

Yderligere information

Det er ikke hverdag man ser spanskstilet rom tappet som overproof, men når det sker, så smager det som regel så englene synger. Overproof rum er en betegnelse for rom tappet med mere end 50 % alkohol – jo flere procenter, desto større smagskoncentration. Og med Autentico Nativo Overproof Rum får man virkelig en smagsbombe som samtidig holder en flot balance på alkoholfornemmelsen.

I samarbejde med folkene bag Autentico Nativo Rum har Don Pancho Fernandez, som har mere end 50 års erfaring med romproduktion, kreeret denne serie af udsøgt rom. Don Pancho begyndte sin karriere i Cuba, hvor han blev oplært af sin mentor Ramon Fernandez Corrales. Siden 90'erne har Don Pancho boet i Panama, hvor han har været med til at skabe de bedste rom i verden, i samarbejde med Destilería Las Cabras hvor også Autentico Nativo Overproof Rum er destilleret.

Autentico Nativo Overproof Rum er modnet i Panama mellem otte og ti år på brugte tønder fra amerikansk whiskeyproduktion. Efterfølgende er rommen overflyttet til nye tønder som tidligere har indeholdt naturligt kakaoekstrakt – denne produktionsfase giver noget helt særligt til den kraftige rom.

30 andre produkter i den samme kategori:

1 Relateret produkt