Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
ALTA GAMA VENEZUELA RUM AGED 15 YEARS 60% Forstør

ALTA GAMA VENEZUELA ESSENTIA 1 SINGLE CASK RUM 15 YEARS 60%

Ny

Denne rom stammer fra Venezuela i Sydamerika. Den blev destilleret i et kontinuerligt kolonnedestilleringsapperart på en base af sukkerrørsmelasse, tilbage i 2005 af destilleriet Alcoolés del Caribe. Efterfølgende blev rommen modnet i hele tolv år på destilleriet og derefter fragtet til England for yderligere modning. Rommen har i alt modnet i 15 år, og er blevet tappet som single cask ved fadstyrke på 60 % alkohol. Der findes kun 271 flasker af denne fantastisk rom.

ESSENTIA 1 er den første enkeltfadsserie fra Alta Gama Rum. Den første bølge i serien består af tre enkeltfads aftapninger fra henholdsvis Barbados, Venezuela og El Salvador. Hver enkelt er tappet ved fadstyrke uden tilføjet sukker, farve eller vand, hvilket forstærker de naturlige smage i modnede rom.

I næsen finder du ristede kaffebønner samt sød sukkerrørsmelasse, brændt træ, mørk chokolade, kakao og karamel. Smagskomponenterne er godt afbalanceret og tilbyder en dejlig sødme med brændt rørsukker, hindbær, citrus og mørk chokolade. Denne rom har en dejlig viskositet og efterlader munden med en lækker hinde af smag.

Prøv denne dejlige og uforstyrrede rom, og oplev den sande essens af Venezuela.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 995,00

30 andre produkter i den samme kategori:

0 Relaterede produkter