Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Underkategorier

 • ØL
 • Tonic, Vand
 • Specialiteter
 • Påske Xocolatl
  I værkstedet i Christiansfeld fremstiller vi chokolade af højeste kvalitet og søde honningkager med masser af honning efter gamle opskrifter. Særligt chokoladen og jagten på den sublime smag er en altoverskyggende passion. Vi udvælger råvarerne nøje og arbejder intenst med hver eneste chokolade. Vi bruger kun ORIGIN chokolade. Det betyder, at vores råchokolade fremstilles på kakaobønner dyrket i forskellige områder, hvor jordbund, klima og kakaotype afspejler sig i smag og aroma. De unikke smagsnuancer giver vores dygtige chocolatier mulighed for, at udvikle chokolade med særlig stor intensitet og harmoni. Xocolatl ønsker at give dig en fantastisk smagsoplevelse.
Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Vis her
  DKK 65,00

  Dictador Esencia rammer en virkelig fin balance mellem syre og bitterhed. Dyb og kompleks med aroma af hassel- og valnødder, mandler og chokolade. Alt sammen fra de colombianske bjergtoppe. En fyldig kop kaffe, som rundes af med en lang, lang eftersmag.

  DKK 65,00
  På lager
Viser 1 - 1 af 1 resultat