Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Scotto Old Vine Zinfandel Forstør

Scotto Old Vine Zinfandel 2017

Ny

Duften har toner af mørke bær og peber. Smagen er fyldt med røde frugter, mørk chokolade og urter.

Flere detaljer

DKK 119,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 DKK 30,00 Op til DKK 60,00

Yderligere information

Scottos historie er samtidig historien om fem generationers gode smag.
I 1875 plantede Salvator Scotto familiens første vinmark i den italienske region Ischa for at producere vin til familien og et par nære venner. Salvatores vine blev dog så populære, at han måtte rydde sine frugthaver og olivenlunde for at få plads til flere vinmarker. "God vin gør alt bedre" blev Salvatores yndlingskommentar til kunderne.
Hans søn og svigerdatter, Domenico og Maria Scotto, drog i 1904 til staten New York, hvor de åbnede et lille vineri og efterfølgende en af USA's første vinforretninger i New York City. Dengang var der mest tradition for at drikke de traditionelle hedvinstyper, og det var derfor lidt af en revolution, da Domenico Scotto introducerede en klassisk rødvin, som han solgte i 1 gallons flasker.
De to efterfølgende generationer voksede op med familievirksomheden, som de løbende ekspanderede, og i 1961 flyttede familien virksomheden til Californien, hvor de købte deres egne vinmarker og byggede et nyt vineri.
I dag ejes vineriet stadig af Scotto-familien, der med direktøren, Anthony Scotto III, i spidsen, har fortsat succes med at producere gode vine af europæiske druesorter til priser, der gør dem til særdeles attraktive køb.
Vinifikation
Traditionel med 18 måneders lagring, dels på egetræsfade, dels på ståltanke.

30 andre produkter i den samme kategori: