Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Plantation Fiji Vintage 2009 49,5% Forstør

Plantation Fiji Vintage 2009 49,5%

Ny

Den næste udgivelse i Plantations limited edition, vintage-serie er en 13 år gammel rom fra Fiji I vanlig Fiji-stil er den gæret på melasse og destilleret på pot stills. De første 10 års lagring er i et tropisk klima, mens de sidste 3 er kontinentalt. Rommen er tappet ved 49,5% alkohol, og afrundet med 3 gram sukker per liter.

Serien har også kælenavnet ”Under the Sea”, og hver flaske afbilleder det pågældende lands undervandsfauna. Hvis vi ikke tager meget fejl, er det her en klovnefisk!

Farve: Rav.
Duft: Frugtig duft af banan, mandler og varme krydderier.
Smagsnoter: Flot fyldig rom med både power og behagelig sødme. Masser af tropisk frugt, kanel og kardemomme. Et strejf af mynte sniger sig ind i eftersmagen.

Duft: Meget frugtig med noter af søde krydderier. Overgår til at blive mere blomstret og urteagtig med tid, udvikler sig til banan, arme riddere og mandel.


Smag
: Frisk, afbalanceret, med bitter appelsin og tropiske frugtelementer. Udvikler sig til krydrede noter. Lang finish med hint af frisk mynte.






Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 599,00

30 andre produkter i den samme kategori:

1 Relateret produkt