Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Papas Pilars Sherry Finish Forstør

Papas Pilar Sherry Finish

Ny

Papa’s Pilar Sherry Finish er en fyldig og sødmefuld rom sammensat af destillater fra Caribien og Nord-, Syd- og Mellemamerika. Denne ”limited edition” er baseret på Papa’s Pilar Dark Rum, men undergår en såkaldt ”finish” på en helt særlig slags fade, bygget af fransk limousin-eg, som i en periode har indeholdt den nøddeagtige oloroso-sherry.

Farve: Dyb rav.
Duft: Valnødder, vanilje, kaffe og chokolade.
Smagsnoter: Meget fyldig og med en god portion sødme som ledsages af noter af tørret frugt, nødder, karamel og vanilje.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Ernest Hemingway er en af den amerikanske litteraturs helt store skikkelser, og med de enorme mængder rom, som han ifølge legenderne indtog, var det naturligvis kun et spørgsmål om tid, før han fik et rommærke til sin ære! Her kommer Papa’s Pilar ind i billedet. Papa var Hemingways kælenavn, og Pilar var hans båd, som har muliggjort og inspireret så mange af hans eventyr og historier.

Destilleriet ligger i Key West, Florida, men til rommen bruges også parceller fra andre destillerier i Caribien, Syd- og Mellemamerika. I sammenstikningen bruger Papa’s Pilar en særlig solera-inspireret metode, og der indgår jævnligt spanske sherryfade. Stilen er enormt sødmefuld, fyldig og blød.

DKK 599,00

30 andre produkter i den samme kategori:

1 Relateret produkt