Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
CIHUATÁN NIKTÉ LIMITED EDITION El Salvador 47,5% Forstør

CIHUATÁN NIKTÉ LIMITED EDITION El Salvador 47,5%

Ny

Cihuatán Nikté Limited Edition rum er udviklet som en hyldest til Kay Niktés mystik. Ved en fortryllende fest afholdt under halvmånens skær, tilbød mayaerne et hav af hellige kronblade til månens gudinde. Et blend af 4 rum, mellem 12 og 15 år gammel, lagret i tidligere Bourbon- og nye amerikanske fade i amerikansk eg. Duft: Meget behagelig og mild med aromaer af varm vanilje, kombineret med en delikat træaroma efterfulgt af hint af frisk mynte. Smag: En mild sødme fylder munden og bliver til frisk mynte og marcipan. Denne rom er frisk, saftig og let drikkelig. Den er meget afbalanceret med diskret noter af træ.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 599,00

Yderligere information

Cihuatán dalens tæt bevogtede hemmeligheder og legender er inspirationen bag Cihuatán Rom. Licorera Cihuatán er stolte over at dele deres hellige lands kultur og arv med resten af verden. De ser det som deres forpligtelse at holde deres rødder i live.

I Nahuat "Cihuatán" betyder "landet ved siden af den sovende kvinde". Legenden fortæller, at en gudinde kom til Cihuatán for mange århundrede siden og skænkede landet rigdom og frugtbarhed. Under hendes nåde, er Cihuatán blevet beriget med frugtbare sukkerrørsmarker og det reneste vand. I dag er disse to elementer de vigtigste ingredienser til brug i deres håndlavede rom.

Destilleriet er en del af en af El Salvadors mest diversificerede sukkerfabrikker med næsten et århundrede lang tradition for håndtering af sukkerrør. Dette giver dem mulighed for at styre hele produktionskæden, fra sukkerrørets frø til destillering, lagring, blend og aftapning.

Gabriela Ayala, som er Cihuatáns master blender, våger lidenskabeligt over fadene og er konstant inspireret af deres mayanske arv og kultur i processen for at skabe charmerende og unikke spiritus oplevelser.

”Fremstillingen af rom er en mulighed for at skabe fornemmelser, følelser og endda øjeblikke: en duft, en smag kan få dig til at genoplive dine mest dyrebare minder”

Citat: Gabriela Ayala

30 andre produkter i den samme kategori: