Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Les Peyrautins Pinot Noir Forstør

Les Peyrautins Pinot Noir

Ny

Endeligt en betalbar pinot noir der hverken er ambitiøs eller selvhøjtidelig; Les Peyrautins Pinot Noir er en dejlig, drikkevenlig humørspreder. Pinot noir er mere end blot den røde Bourgogne-drue; den er forsøgt dyrket over hele verden med svingende held – oftest uden! I det sydvestlige Frankrig har druen imidlertid opbygget sin egen identitet, en mere demokratisk stil, der ganske vist udviser mindre elegance end i Bourgogne, men til gengæld samtidigt med en mindre skrøbelig frugt end arnestedets.

 

Les Peyrautins er stadig silkeblød vin til en helt anderledes spiselig pris end Bourgognes pris-himmelstormere. Den glimrende 2016 årgang leverer her en pinot noir-fortolkning med en sund kerne af sødmefulde jordbær, hindbær samt lidt multebær. Vinens struktur er helt sømfri, hvor garvesyrer glimrer ved deres fravær. Beherskede 13 % alkohol dæmper gemytterne og sammen med den blide frugt giver det en udtalt let-drukket vin.

 

Nyd vinen noget under stuetemperatur ved 13-17° til de lette kødretter, men eksempelvis også til stegt laks eller som en dejlig ’slubrevin’

DKK 79,00

-DKK 10,00

DKK 89,00

30 andre produkter i den samme kategori:

2 Relaterede produkter