Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Taylors Quinta de Vargellas Vintage Port 2008 Forstør

Taylors Quinta de Vargellas Vintage Port 2008

Ny

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt.
Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal.
Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.
Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine! Druerne til denne portvin er dyrket i Dourodalen på Quinta de Vargellas. Det er en elegant portvin med intens, næsten sort farve og fyldig duft af solbær og vilde bær samt noter af lakrids og sirup.
Den har en utrolig intens og fyldig, men samtidig fløjlsblød smag, kraftige tanniner samt en lang og behagelig eftersmag med masser af saft og kraft
Leveres i 6 stks trækasse

DKK 450,00

30 andre produkter i den samme kategori: