Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Williams GB Extra Dry Gin 40% Forstør

Williams GB Extra Dry Gin 40%

Ny

 i Ekstra Bladet
88 POINT i Whisky & Rom Magasinet
Chase Distillery blev grundlagt i 2008 af William Chase, der ville kaste sig over spiritusproduktion efter at have solgt Tyrrell Posh Crisp - et firma, som han i øvrigt havde bygget op fra ingenting til at blive et særdeles stærkt brand inden for kartoffelchips.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 325,00

Yderligere information

Chase Distillery blev grundlagt i 2008 af William Chase, der ville kaste sig over spiritusproduktion efter at have solgt Tyrrell Posh Crisp - et firma, som han i øvrigt havde bygget op fra ingenting til at blive et særdeles stærkt brand inden for kartoffelchips.

Chase Distillery producerer førsteklasses produkter på en klimamæssigt bæredygtig måde. De to hovedproduktioner er vodka og gin, men der produceres bl.a. også en række velsmagende, autentiske frugtlikører, som enten kan nydes ”on the rocks” eller som spændende smagsingrediens i enten cocktails eller i mousserende vin.

Alle ingredienser i forbindelse med destilleringen kommer fra Chases egen farm. Basen er verdens bedste vodka, Chase Potato Vodka, mens kartoffelskrællerne fra vodkaproduktionen bruges til kompost og til fremstilling af biogas.
Selv vandet kommer fra en underjordisk kilde på farmen, hvor også regnvand opsamles. Chase genbruger ikke mindre end 90% af vandet, der har været anvendt til destillering af vodka og gin, men målet er i løbet af kort tid at komme op og genbruge alle 100%. 
Et nyt solenergisystem er under udvikling for, at firmaet kan gå over til geothermal energi, og for nyligt har man skiftet til en britisk glasproducent for at reducere airmiles i forbindelse med transport af flaskerne.
Chase eksperimenterer for øjeblikket med at erstatte kartoflerne til vodkaen med økologiske æbler fra egen plantage, og resultaterne har hidtil været fremragende. ”Fordelen med æbler er også, at de ikke skal plantes hvert år”, siger William Chase med et smil på læben.

Chase Distillery har i dag 20 personer ansatte, heriblandt Williams ældste søn, Harry, der står for farmen, og den yngre søn, James, der står for marketing. Firmaet er i øvrigt medlem af den britiske ”Slow Food Movement”, som William Chase synes, er bedre end det nuværende økologiske system i Storbritannien. 

At Chase Distillery har formået at lægge sig på et kvalitetsmæssigt usædvanligt højt niveau, vidner bl.a. husets to hovedproduktioner, vodka og gin, om: 

Chase Vodka blev ved International Wine & Spirits Competition 2010 kåret til verdens bedste vodka. Konkurrencen, hvor 30 uafhængige dommere smager produkterne blindt, er den mest prestigefyldte indenfor spiritus. I 2010 deltog ikke mindre end 249 andre vodkaprodukter, inklusive de bedste russiske og polske!
Chase Gin er ved diverse smagninger også anerkendt som en af verdens bedste gin. Vodka af æbler er basen, som man derefter tilsætter 10 krydderier, men de økologiske grønne æbler fra familiens æbleplantage forbliver fremtrædende i smagen.

30 andre produkter i den samme kategori: