Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

VELIER FORSYTHS WP 151 PROOF WHITE 75,5%

Ny

Forsyths WP 151 Proof White er en rom fra Jamaica-destilleriet Worthy Park. Den er tappet af Velier til serien Habitation Velier, som sætter gennemsigtighed i højsæde og blotlægger så mange detaljer om produktionen, som muligt. Fx opgives det, at rommen er sukkerfri, lavet på ”estate molasses” og indeholder 597,3 gram esters pr. hektoliter ren alkohol. Den er tappet ved svimlende 75,5% alkohol, og det anbefales, at man ikke drikker den rent.

Farve: Klar.
Duft: Voldsom næse pga. den høje alkohol, med noter af mandler og marcipan, nellike og banan.
Smagsnoter: Højeksplosiv rom der nærmest fordamper i munden og efterlader reminiscenser af banan og chili.

Serveringsforslag: Perfekt til tiki-cocktails.

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 739,00

Yderligere information

Lyden af navnet ”Velier” får en helt særlig følelse frem hos romnørder. Gang på gang formår masterminded bag firmaet, Luca Gargano, at chokere og henrykke romverdenen med udgivelser der sætter nye standarder for kvalitet, gennemsigtighed og nørderi.

Veliers ry for exceptionel kvalitet cementeredes allerede i ’00’erne med en perlerække af kompromisløse demerara-rom. Disse flasker er i dag højdemålet af kultrom og skifter ejere for astronomiske summer på spiritusauktioner verden over. Senere er firmaet blevet kendt for tropisk lagret Caroni, en særegen rom fra et nu lukket destilleri på Trinidad, med noter af røg, tjære og bacon. En ”acquired taste”, men når først du har den…

Sammen med Foursquares Richard Seale er Luca standhaftig (og højlydt) modstander af tilsætningsstoffer eller fusk med aldersbetegnelser, og derfor sætter Veliers nyeste serie af rom, Habitacion Velier, gennemsigtigheden i højsædet. På etiketten blotlægges stolt enhver detalje om produktionen, lige fra ”angel’s share” til ester-indhold.

30 andre produkter i den samme kategori: