Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Valedor Rum Cordial 47% Forstør

Valedor Rum Cordial 47% - gratis fragt

Ny

tager du to flasker, er prisen kr. 299,- pr fl inkl fragt
Valedor Cordial: Oprindelsen af Cordial er en blanding af Rom fra Trinidad lagret på gamle Sherry træfade, og Rom fra Martinique, Nicaragua og Jamaica, alt lagret på gamle egetræs fade. Smagen er forbedret med ægte Bourbon Vanilje fra Madagascar.

Denne ekstraordinære, intens Rom tilbyder en blanding af Trinidad i Sherry-fade lagrede Rom, i alderen Agricole egetræ tønde, i Nicaragua lagret i træfade og Jamaica Rom , med ægte Bourbon vanilje tilsættes. Den unikke kombination af egenskaber sammen med det sarte vanilje giver en særlig smagsoplevelse; omkring aromatisk, velduftende egetræ tønde aromaer og delikat tørret frugt påvirkninger.
Valedor Cordial: Næsen er præget af en tyk spiller af aromaer fra tørret frugt. Bourbon vanilje, toner af Sherry, tobak og en delikat læder note. På finish udviklet denne uforlignelige Cordial Rom en langvarig finish med Bourbon vanilje med et anstrøg af Sherry, tobak og subtile tørret frugt. Cordial er perfekt til desserter
Valedor Cordial smag: Duftende træ aromaer ledsaget af fine tørrede frugt påvirkninger, at blande vanilje, tobak og endda læder.
Valedor Cordial i ganen: Det udvikle delikat aroma af kakao, kaffe, læder og tørrede frugter. Du kan smage fine aroma af vanilje på finishen.

50cl

DKK 325,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 DKK 26,00 Op til DKK 52,00

30 andre produkter i den samme kategori: