Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
TROIS RIVIÉRES RHUM VIEUX DE L OCEAN 54% Forstør

TROIS RIVIÉRES RHUM VIEUX DE L OCEAN 54%

Ny

Fransk rom-stil, her fra Martinique kaldes for Rhum Agricole - landbrugsrom. Rom på Martinique er måske den mest ”ærlige rom” i verden. De franske regler (AOC) forbyder at tilsætte sukker og farvekaramel. Der må heller ikke ”fifles” med alderen. Det er den yngste rom i blandingen, der sætter alderen på flasken.

Sukkerrørene presses lige efter de er høstet og sukkerrørssaften gæres. Metoden kom i slutningen af 1800-tallet i Martinique. Sukkerpriserne på verdensmarkedet var så lave, så Homère Clement kom med idéen, at lave rom af den friske sukkerrørs juice. Ikke en kvalitetsbeslutning, mere ud fra realitet.

Rhum Vieux de L’Ocean er en rom der fremhæver den mineraliske karakter af Trois Rivieres rhums, her i en fadstyrke udgave på 54% A.B.V.

Floraen fra plantagerne tæt på havet, kommer med en saltlignende karakter, hvilket giver rommen både blomster- og mineralisk smag ved destillationen. Det ender med en overraskende fornemmelse og fantastiske smag, der vågner brat op på tungen og inde i kinderne.

For at forbedre rommens karakteristik, Genmineraliseres Rhum Vieux de L’Ocean med en antydning af havvand fra den berømte Diamond Coast, der ligger i på den sydlige del af Martinique, der giver rommen sin friske og livlige smag.

Duft

Duft af sukkerrør og elegante træagtige toner efterfølges af aromaer af tørret frugt, tobak og orientaliske krydderier

Smag

En livlig men afbalanceret smag. Fed og fyldig. Smag fra sukker hænger ved, sammen med noter af krydderier, sort og hvid peber, samt stuvet frugt

Eftersmag

Finishen er lang og unik. De forfriskende og mineralske tendenser balancerer perfekt den træagtige, salte og ristede smag.

Kommentar

Rhum Vieux de L’Ocean er alsidig og ideel til tørre cocktails. Havvandsnoterne går godt med tør vermouth og sherry. Dens robusthed er ideel til rigere cocktails som en Jungle Bird (rom, ananas og Vermouth

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 375,00

30 andre produkter i den samme kategori: