Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Torcato Vintage Port 2017 Forstør

Torcato Vintage Port 2017

Ny

Dette er forrygende men stadig betalbar vintage port i topårgangen 2017.


Torcato er et portvinsmærke tilhørende Quinta do Silval, en lille producent beliggende i Vale de Mendiz, i hjertet af Pinhão-dalens fremragende terroir. Her har de udelukkende pittoreske klasse A marker på stejle terrasser med Quinta do Passadouro og Quinta do Noval som
naboer.


Denne vintage port er udelukkende lagret på rustfri ståltanke, der giver en profil med udtalt frugtighed. Gamle vinstokke sørger for den rigtige intensitet i vinene. Denne vintage port er efter to år på ståltank tappet uden filtrering.

 

Selv om Torcato Vintage Port 2017 ikke savner power, så har den en frugtighed, der gør, den virker mere charmerende end mere klassiske producenters vine, lagret på træ. Derfor toner frugtidentiske aromaer tydeligt frem med hyldebær, solbær og brombær lysende klarest.
Friskristede kaffebønner, chokolade og skiffermineraler bidrager med kompleksitet i en helhed, der synes tilgængelig, ja ligefrem charmerende allerede. Naturligvis handler vinen mere om power end finesse og kompleksitet lige nu, men dette er en veldrejet vin, der smager godt nu og mange år frem.


Husk at dekantere vinen – dette er især vigtigt med tiltagende alder, da den ad åre vil oparbejde mere og mere bundfald.

 

92-94 Robert Parker's Wine Advocate

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 129,00

-DKK 110,00

DKK 239,00

30 andre produkter i den samme kategori: