Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! THE HEDGEHOG GIN Ron de Jeremy Forstør

THE HEDGEHOG GIN 43%

Ny

Denne Gin har en klar farve og en duft af citrus. Smagen fyldig, med en behagelig eftersmag af kanel og hvid peber. Hedgehog Gin er en fremragende smagsoplevelse, som er meget alsidig til drinks med gin som basis.

Når der tales om gin handler det altid om ingredienserne (botanicals). Hedgehog Gin er den eneste gin i verden, hvor man bruger urter såsom, Damiana, Ginseng og Guarana. Der er i alt brugt 12 forskellige botanicals.  

Sammenlignet med andre gin er Hedgehog lidt mere krydret med noter af kanel og peber. Hedgehon Gin er en premium gin, distilleret i Holland, i en 50 år gammel kobber kedel. De forskellige botanicals og de friske frugter presses individuelt, lige fra et par dage til en måned, afhængigt af hvilke botanicals det er. Herefter distilleres de seperat for til sidst at blive blandet. afhængig hvilke botanicals det er. Herefter distilleres de seperat for til sidst at blivet blandet.

DKK 159,00

-DKK 190,00

DKK 349,00

30 andre produkter i den samme kategori:

1 Relateret produkt