Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Silent pool Gin 1 liter Forstør

Silent pool Gin 1 liter

Ny

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 459,00

Yderligere information

Silent Pool Gin er en klassisk gin med en frisk smag. Den eksklusive gin er lavet på hele 24 forskellige planter, blandt andet enebær, lavendel, koriander, kamille, honning og lime, hvilket giver Silent Pool Ginen dens helt unikke og friske smag.

Folkene bag Silent Pool destilleriet var en gruppe venner, som gik sammen om at skabe en ny type destilleri, hvor man ikke ukritisk masseproducerer alkohol, men i stedet kræser for fremstilling af hver enkelt flaske. Silent Pool er desuden baseret på en bæredygtig tankegang og grundlæggerne har derfor købt og restaureret en gammel træfyret dampkedel, hvori de udelukkende bruger bæredygtigt træ fra lokalområdet til produktion af Silent Pool Ginen. Under produktionen opbevares alkoholen i en rustfri stål tank af allerbedste kvalitet, som producenterne måtte helt til Slovenien for at finde. Navnet Silent Pool henviser til den dam, hvor man henter kildevandet, som blev brugt til at lave ginen på. Til denne dam er der knyttet en masse legender og dammen siges at være hjemsøgt af en ung kvinde, der led en frygtelig skæbne og druknede i dammen.

30 andre produkter i den samme kategori: