Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Rosso San Pietro, Guerrieri-Rizzardi Forstør

Rosso San Pietro, Guerrieri-Rizzardi

Ny

 5 STJERNER af Mads Jordansen på www.winelab.dk
"Nelliker og modne, sorte kirsebær i duften. Elegant og med lidt estragon i kanten. Blød og rund mundfornemmelse med en fin, frisk og fyldig, mørkt krydret frugt med stor dybde. Runde tanniner og en afdæmpet syre. Flot og saftig vin til prisen."

Anbefalet af Søren Benthin på grilltips.dk

Anbefalet på Houlbergs Vinblog
Et fremragende køb fra topproducenten, Guerreiri Rizzardi, der har produceret denne vin eksklusivt for H.J. Hansen Vin / Vinspecialisten. Vinen er et spændende blend af Amarone-druerne, Corvina og Corvinone, samt en mindre portion Merlot. Alle druerne kommer fra egne marker i Valpolicella-regionen. Vinens fantastiske fylde og blødhed giver associationer til de noter, som kendetegner regionens kendte Amarone- og Ripassovine. De let krydrede og sødmefulde toner gør vinen som skabt til vildt, mørkt kød og ikke mindst julemaden.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 125,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 DKK 46,00 Op til DKK 92,00

Yderligere information

Vinhuset Guerrieri-Rizzardi er uden diskussion den mest prestigefyldte producent i det fremragende og samtidig meget smukke Veneto-område. Huset er samtidig blandt de mest ansete i hele Italien. Familien Guerrieri-Rizzardi har været kendt og forbundet med vinavl i mere end to århundreder, og huset er den dag i dag en af de betydeligste jordbesiddere i Veneto-området.

Ved udelukkende at benytte sig af egne marker kan det gamle familiefirma kontrollere, at dyrkningen foregår efter økologisk principper samtidig med, at man har mulighed for at eksperimentere.

En af de bæredygtige procedurer hos Rizzardi, er udnyttelsen af biproduktet græs. Når plænerne ved de forskellige ejendomme er slået, bliver græsset enten gemt til brug som fremtidig humus eller også pløjet ned i jorden, hvor dets kemiske sammensætning passer fint som naturlig gødning og næring for vinstokkene. Smagen fra græsset vil derefter langsomt gengives i vinen som en duft af friske krydderurter.

Den omhyggelige indstilling til markplejen går igen i alle led af fremstillingsprocessen. Opkøb af de optimalt beliggende marker, investering i det rigtige tekniske materiale og vedligeholdelse af det bestående, samt ovennævnte bestræbelser på et rent økologisk vinbrug, er Guerrieri-Rizzardis kendetegn.

Guiseppe er dansk gift dansk og elsker den danske jul med sin flæskesteg, and, brunede kartofler, sovs, surt og sødt. Så da vi bad Giuseppe om at lave en særlig julevin til os, vidste han med det samme, hvilken type vin vi søgte.
Vinifikation
Udvalgte druer, fra Guerrieri Rizzardis egne marker i Valpolicella, bliver kørt til vineriet, hvor de afstilkes og forsigtigt presses. De enkelte druesorter gærer hver for sig i temperaturkontrollerede rustfrie ståltanke. Til sidst foretages det endelig blend, som efterfølgende lagrer nogle måneder inden frigivelse.

 

LeverandørGuerrieri-RizzardiLandItalien
OmrådeVenetoType/FarveRødvin
Årgang2016DrueMerlot
Corvina
Corvinone
DyrkningTraditionelServeringsforslagMørkt kød
Vildt
Alkohol14,00%Flaskestørrelse3/4 ltr.
ProptypeKorkPakningKarton
Flasker pr. Colli6

30 andre produkter i den samme kategori: