Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
HR SKOV GOURMET UNIVERS PÅSKE SNAPS Forstør

HR SKOV GOURMET UNIVERS PÅSKE SNAPS

Ny

Påskesnapsen fra Hr. Skov er præcis det friske indslag, som ethvert veldækket påskebord kalder på. Snapsen er infuseret med de fineste nye granskud og har desuden et velkommen strejf af citrus fra havtorn plukket langs den jyske vestkyst. Vi anbefaler, at man nyder snapsen let afkølet, men ikke iskold, for at aromaen bedre kommer til sin ret.

Farve: Klar med et let grønligt/gyldent skær.
Duft: Frisk duft af citrus og gran.
Smagsnoter: Mild, rund smag med en forfriskende havtornsfinish.

Serveringsforslag: Det perfekte akkompagnement til påskefrokosten.

Flere detaljer

DKK 199,00

Yderligere information

Hr. Skovs butik i Blåvand på den jyske vestkyst er et sandt slaraffenland for gourmander, levemænd (og -kvinder) og nysgerrige smagsløg. Udover at udbyde et nøje kurateret udvalg af de fineste specialiteter og delikatesser, både lokale og fra de fjerneste afkroge af den gastronomiske verden, er den selvudnævnte bondeknold, Claus Skov, også spirituøst begavet. Her fremstilles nemlig nogle af Danmarks bedste snapse! Ingredienser som revling, havtorn, blåbær, porse og klitrose trylles frem fra det bølgende klitlandskab og infuseres nænsomt i fin spiritus, hvor de langsomt afgiver deres aromaer. Essensen af den jyske vestkyst på flaske! Efterhånden er paletten af smage blevet bredere og bredere, og i Hr. Skovs sortiment er der med garanti en snaps til enhver lejlighed, ethvert måltid og enhver gane!

30 andre produkter i den samme kategori: