Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Havana Pacto Navio Forstør

Havana Pacto Navio

Ny

Ristede aromaer i næsen sammen med frugt, sødmefuld honning, karamel og vanilje. På tungen balancerer rommen en cremet fylde med sødme og krydderier inden en ekstraordinært lang eftersmag med masser af tørret frugt sikrer, at du virkelig får noget for pengene.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 339,00

Yderligere information

Havana Club stammer helt tilbage fra 1878 og er det toneangivende cubanske rommærke.
Havana Club fremstilles omhyggeligt efter cubansk tradition på sukkerrør af den fineste kvalitet. Efter gæring af siruppen, lokalt kaldet mieles (honning), begynder en ekstremt langsom destillationsproces i specialfremstillede destillationsapparater. Ved destillationen frembringer man en stærk og aromatisk spiritus kendt som aguardiente. Denne unge spiritus lagres i fade af hvid eg, hvorefter den blandes med frisk sukkerrørsdestillat for at frembringe ron fresco (frisk rom), som efterfølgende modnes igen og efterblandes adskillige gange, indtil den ansvarlige maestro ronero (master blender) er tilfreds.

Alle Havana Clubs produkter modnes naturligt uden brug af nogen form for kunstig modning, hvilket i sig selv er den bedste garanti for en ypperlig kvalitet. Som noget unikt angiver rommens alder minimumslagringen i år modsat andre romproducenter, der angiver et gennemsnit.

30 andre produkter i den samme kategori: