Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Frontier FESS PARKER Forstør

Frontier FESS PARKER

Ny

4 STJERNER af Jan Olsen på www.vinforum.dk
"Intens duft af røde bær, peber, vanille.
Mellemfyldig vin med pæn frugt og en smag, der er blød og behagelig."
 
ANBEFALET - BEDST TIL PRISEN - i Mad & Venner
I smagningen bedømte et enigt panel den som et glimrende match til julemaden, og Frontier vil især være et godt valg for de, der foretrækker en mellemkraftig vin i modsætning til nogle af smagningens fullbodied flasker som Dead Arm, Allegrini og Catena Alta.
Druesammensætningen er 70 procent syrah og resten grenache, mourvèdre plus et par andre klassiske rhônedruer."
 
4 STJERNER - STORARTET VIN - i Mad & Bolig
"Efter lidt tid i glasset foldede denne vin sig ud med en parfumeret og blomstret smag, som er både raffineret og frisk.
Nogle vil måske synes, at vinen er feminin, men den vil passe godt til en thanksgivning-middag med kalkun eller noget andet fjerkræ."
 
ANBEFALET af Gitte Hindholm i Spis Bedre
"Det er en af Santa Barbaras bedste producenter, der har haft fingrene i denne vin, og det er dejligt med skruekapsel på.
Veludviklet duft og smag.
Lidt eukalyptus og mynte.
Mild, saftig og vinøs med afrundet garvesyre og stor charme.
God allrounder og hyggevin."
 
5 STJERNER i Kup! i Ekstra Bladet
"Her er et pletskud af en californisk vin til de, som elsker muskler og saft.
Prøv den til grillbøffer og nyde smagen af flere druers skønne forening.
Saftig, oversøisk næse med nyt fad, sød pibetobak og store kræfter.
Smagen er frodig og smyger sig om tungen med en pæn tyngde, men også en vel stor alkoholsødme.
Til prisen kommer ingen dog uden om, at dette må være juli måneds grillvin."
 
5 STJERNER i Information
"Fess Parkers bud på en ægte barbecuevin.
De kan meget på vineriet, og denne blanding af Syrah, Grenache, Petite Syrah og et par andre sorter er yderst vellykket.
Den smager af sol og Californien, af lidt eg og mørke bær, og den får klummisten til at huske både coleslaw og majskolber til grillaftenen."
 
ANBEFALET af Spis Bedre
"Flatterende og veludviklet duft og smag.
Milde krydderier, saftig og vinøs med afrundet garvesyre og stor personlighed."
 
5 STJERNER - BT anbefaler
"Hoveddruen er Syrah, en lækker »nem at drikke« saftig rødvin, med blid tannin og en flot let krydret smag af modne brombær, solbær, krydderurter, peber og lidt behagelig blød vanille."
 
9 af 9 POINTS - Vi sendte vinen helt til tops - i Nordjyske Vestkysten
"Jeg skal da ellers love for, at den etiket sender et amerikansk signal, der kan ses: selveste Davy Crockett og en plakat i ”wanted”- stilen.
Vi så først etiketten, da vi var færdige med at smage og blev lidt forbavsede over, at vinen var amerikansk.
Den er varm, lækkert kombineret af en række druer, der er tydelig træsmag efter lagring og en del fedme og krydderi. Baggrunden for alt det er syrah, cinsault, carignan, petit sirah, mouvedre og grenache, alle klassiske sydfranske druer.
De er grundigt limet sammen med 15,5 procent alkohol."
 
5 PROPTRÆKKERE i Ekstra Bladet
"Alle var enige om, at dette er en spændende og rigtig dejlig vin, som vil passe fortrinligt til den røde bøf.
Tæt på at vinde titlen som Bedste Grillvin - og har i øvrigt den mest vilde etiket."
 
5 STJERNER i Jyllands Posten
"Fruit up front, det er mottoet for såvel Pamela Andersons skuespilkunst som denne rødvin.
Ekspansiv, frugtrig næse, krydret karakter, stor krop og masser af smag, hvad der også kan skyldes en Amarone-agtig alkoholprocent på 15,5 procent. 
Vinen bærer det pænt, men lad nu være med at køre hjem!"

Flere detaljer

DKK 89,00

-DKK 40,00

DKK 129,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

Yderligere information

Spørger du efter den ultimative Pinot Noir, er svaret Fess Parker Winery i Santa Barbara County, Californien. Og sagt med det samme: Lad dig IKKE forskrække af mere end 16% alkohol i en Pinot Noir. Du vil elske det.
Mange vinentusiaster har set Sideways-filmen, og det er rent faktisk Fess Parker, der har lagt hus til en del af optagelserne. Den virkelige historie handler ganske kort fortalt om en filmmand og passioneret vinelsker, der køber et vinhus for sine mange penge.
Vinhuset blev købt i 1989 og bestod dengang af 2,22 ha, men da Fess Parker er fra Texas, kan intet gøres i lille målestok, og antallet af hektarer er i den mellemliggende periode vokset til knap 300. Lige fra starten satte Fess Parker det altoverskyggende og ganske ubeskedne mål at blive en af verdens førende vinhuse indenfor kvalitetsvine.
I starten kæmpede han en hård og til tider ulige kamp for at blive accepteret hos de professionelle skribenter, ganske som Bernard Magrez i Bordeaux, der også måtte kæmpe for samme fremsynede og antitraditionelle indstilling til vinproduktion. Men som i filmen ender også denne historie godt. Robert Parker har bl.a. udtalt: ”Imens man bibeholder en attraktiv prisstruktur, formår Fess Parker og hans team af winemakere at hæve kvaliteten til imponerende højder”. 
Og det er ganske vist: Vinene topper i stort set alle blindsmagninger, og huset har måttet melde alt for hurtigt udsolgt på mange af de seneste årgange, og det er uanset, om vi taler om de almindelige Pinot Noir og Shiraz-kvaliteter, de ypperlige enkeltmarks Pinot Noir- og Shiraz-vine eller den ekstremt forførende hvide Viognier…

30 andre produkter i den samme kategori:

2 Relaterede produkter