Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! DZAMA VANILLA 10 ANS 43% Forstør

DZAMA VANILLA 10 ANS 43%

Ny

Dzama Vanilla 10 Ans er en vaniljeinfuseret rom fra Madagaskar. Den er lavet på melasse og destilleret på kolonnekedler, inden den lagres på en række forskellige fade i minimum 10 år. Ved aftapningen forsynes flasken med en stang ægte Madagaskar-vanilje, som afgiver aroma og en diskret vaniljesmag til rommen. Den er tappet ved 43% alkohol.

Farve: Dyb rav.
Duft: Toasty noter af brioche, vanilje (masser!), nødder og karamel.
Smagsnoter: Rig, fyldig og sødmefuld. Vanilje, smørkaramel og krydderier.

Bemærk! Leveres ikke med æsker som førhen. 

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 495,00

-DKK 300,00

DKK 795,00

Yderligere information

Dzama blev grundlagt i 1980 af Lucien Fohine og hans kone, efter de havde forelsket sig i rommen fra den lille ø, Nosy Be, som ligger nordvest for Madagaskar. I dag er produktionen flyttet til Antananarivo, Madagaskars hovedstad. Rommen destilleres på kolonnekedler, og til lagringen bruger Dzama en række forskellige fadtyper, af både spansk, amerikansk og fransk egetræ. Fadene købes fra Chivas Brothers, og en stor del af dem har derfor været brugt til lagring af skotsk whisky inden de kommer til Madagaskar.

En række usædvanlige teknikker gør, at Dzama skiller sig ud fra mængden: for eksempel ”vaskes” fadene med vand infuseret med citrusfrugter inden rommen fyldes på!

30 andre produkter i den samme kategori: