Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Diplomatico Mantuano Forstør

Diplomatico Mantuano

Ny

Diplomatico Mantuano Ron Extra Anejo er en ny rom fra den storsælgende romproducent Diplomatico i Venzuela. Denne rom erstatter den tidligere Reserva Extra Anejo og lægger sig imellem denne Reserva og Exclusiva i smagsprofil. Hvis man ikke har drukket rom før, så er det absolut et godt sted at starte sin rom-rejse. Næse: Abrikos, figner, chokolade, krydderi, sødme. Smag: Kompleks, sød og harmonisk, men stadig med en hale af krydderier.  Diplomatico Mantuano Ron Extra Anejo har en lang, let, frugtig og sød eftersmag.

Diplomatico er internationalt anerkendt som en af de bedste rom fra Sydamerika. Den produceres på Destillerieas Unidas (DUSA), som har produceret højkvalitets spiritus i mere end 53 år og har 7 destillationsapparater (3 pot destillater og 4 kolonne destillater).

Diplomatico har vundet over 54 medaljer ved internationale konkurrencer såsom SIP Awards, San Francisco World Spirits, Miami Rum XP, Monde Selection etc.

I 2011 opnåede Master Blenderen mr. Tito Cordero stor anerkendelse, da han blev kåret som verdens bedste master blender, som den første venezuelaner nogensinde.

Type: Rom

Land: Venezuela

Flaskestørrelse: 70 cl.

Alkoholprocent: 40%

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 239,00

30 andre produkter i den samme kategori: