Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Cole Ridge Old Vine Zinfandel Lodi California 2013 Forstør

Cole Ridge Old Vine Zinfandel Lodi California 2013

Ny

Dette er en tætpakket men brugervenlig amerikaner fra femte generation af en traditionsrig vinfamilie i Lodi med zinfandel og smæk for skillingen som speciale.

 

Gamle, krogede vinstokke i zinfandel-mekkaet Lodi er grundstenen i Cole Ridge Old Vine Zinfandel. Det varme, barske klima er som skræddersyet til druen, der, i rette hænder, giver fyldige vine med fylde, saft og kraft uden skarpe kanter.

De gamle stokke giver ikke store høstmængder; ideelt til koncentreret kvalitetsvin, der med tilføjelse af nænsom fadlagring giver en komplet vin med stort charmetal og ukrukket drikkeglæde, som ingen gør bedre end amerikanerne.

 

Der er fart over feltet på aromasiden med tætte bæraromaer af hindbær, blåbær, sorte kirsebær, chokolade og mokka. Stor, afrundet fylde og fraværet af aggressiv syre giver en særdeles afrundet, behagelig drikkeoplevelse.

 

Nyd denne vin sammen med en gourmet-burger, braiseret eller grillet kød, en firskåret stegeret eller som vinen på sofabordet, når fjernsynet savner selskab.

 

Serveringstemperatur: 15-19° alt efter personlige præferencer.

 

Cole Ridge Old Vine Zinfandel kan nydes nu og den næste håndfuld år frem

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 139,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

30 andre produkter i den samme kategori: