Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! 2017 Montecru Forstør

Montecru Guerrieri-Rizzardi

Ny

94 POINT

WineWherEver
"STÆRKT BUD PÅ ÅRETS JULEVIN!"

92 POINT
Mad & Monopolet
"PASSER TIL KLASSISK JULEMAD
92 POINT
Vinbladet
"HØJ KLASSE OG FLOT HÅNDVÆRK"


I glasset præsenterer Montecru sig med en dyb, mørkelilla farve og lyse nuancer. Duften er intens med noter af solmodne røde bær og krydderier. Smagen er fyldig og elegant med intense noter af modne kirsebær, mørke skovbær, chokolade, delikate krydderier, som peber og nellike, og vanilje fra fad. Vinen har en fløjlsblød struktur af modne tanniner og en fin syre, der strækker sig ud i en lang eftersmag.


Norditaliensk charme for alle pengene! Virkelig blød og fyldig og med tydelige vink til regionens klassiske og kendte Amarone- og Ripassovine. Vinens let krydrede. fyldige og sødmefulde toner gør vinen som skabt til vildt og mørkt kød.

Flere detaljer

DKK 139,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 DKK 40,00 Op til DKK 80,00

Yderligere information

Guerrieri-Rizzardi sidder på en stor del af de allerbedste og mest eftertragtede vinmarker i Soave, Valpolicella og Bardolino. Og siden 1998, hvor Giuseppe Rizzardi blev winemaker og viticulturist, har vinene i det 200 år gamle familiefirma gennemgået en nærmest revolutionerende kvalitetsfremgang.
Giuseppe Guerrieri-Rizzardis filosofi er en kombination af oprindelighed og moderne vinifikation. Vinene skal fortsat smage af de lokale druer, og karakteren vil ikke ændre sig til alkoholrige vine med fokus på frugt frem for karakter. Al vin høstes som noget helt specielt for Veneto udelukkende fra egne marker, så man personligt kan kontrollere ethvert trin i processen. Man tilstræber økologisk vindyrkning og anvender afklippet græs til gødning.
Ud over en generel opstramning af hele vinproduktionen har Giuseppe også i den forløbne periode introduceret håndproducerede vine, som virkeligt formår at fange essensen af den enkelte mark og som på fornemste vis også illustrerer området, menneskene bag og generationers historie og erfaringer.

30 andre produkter i den samme kategori: