Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! 2015 Anduco Malbec Hans Vinding Diers Forstør

2015 Anduco Malbec Hans Vinding Diers

Ny

5 STJERNER af Søren Frank i Berlingske
Danskervin fra Argentina imponerer til prisen

Selv om Hans-Vinding Diers’ pas er både dansk og rødbedefarvet, er dansk ikke et af de i alt fem sprog, som den kosmopolitiske vinbonde taler flydende. Hans Vinding-Diers voksede op i Sydafrika og Bordeaux, hvor han fik vinen ind med modermælken som søn af dansk vins godfather, Peter Vinding-Diers. Siden har Hans produceret vin i ti forskellige lande og er endt med at slå sig ned – i hvert fald rent vinmæssigt – i Argentina.

Her i Patagonien, som er et af klodens sydligste vindistrikter, har Vinding-Diers sammen med sin ekskone, Noemi Cinzano, Bodega Noemi i ødemarken, hvor ingen mennesker har boet før. Hvor Noemi-vinene generelt er ganske kostbare, er Alicura’s Anduco, som Hans Vinding-Diers har blandet, anderledes tilgængelig rent prismæssigt. Druen er Argentinas nationaldrue, malbec, som giver mørke kraftige vine med masser af lakrids og sort frugt.

Her, hvor vi er oppe i Andeshøjderne i Uco Valley, som er en et underdistrikt af Mendoza, får druen endvidere en let urtet pebret tone, der vækker associationer i retning af syrah fra det nordlige Rhône.

"Superfrugtig sag, som nærmest springer op af glasset. Her er mørke sol- og brombær samt lakrids og kød, og fint behersket fad. Blandet af danske Hans Vinding-Diers." 

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 100,00

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
6 DKK 21,00 Op til DKK 126,00

Yderligere information

Saftig og indbydende Malbec, udvalgt og blendet af Hans Vinding-Diers. Farven er dyb mørkerød og flot duftende af brombær, mokka, mørk chokolade og så lidt fine kølige toner af mint. Blød og rund i smagen, helt uden skarpe hjørner. Eftersmagen er let krydret, fyldig og med en frugtrig finish.

Alle vinelskere kender Hans Vinding-Diers’ store og prisvindende Malbec-vine fra Bodega Noemia i det kølige Patagonien.
Hans er energisk og hjælper samtidig både sin far, Peter, på Sicilien, og konsulterer derudover en række andre vinerier i Argentina. Deriblandt hos vineriet Andeluna i Mendoza. De mere end 50 år gamle vinstokke er beliggende i 1200 meters højde, hvilket giver en naturlig kølighed til den ellers varmeglade Malbec-drue. Druerne kommer fra kun ét plot, hvor jorden er sandet og fyldt med store sten.
Vinifikation
Produceret på 100% Malbec fra kun et enkelt plot. Vinen plukkes med håndkraft og sorteres både i mark og vineri. Vinen gærer og lagrer på rustfrie ståltanke inden aftapning.

30 andre produkter i den samme kategori: