Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! 11th Hour Cellar Pinot Noir, Non Vintage Scotto Family Wines Forstør

11th Hour Cellar Pinot Noir, Non Vintage Scotto Family Wines

Ny

Charmerende og elegant Pinot Noir sammensat af druer fra udvalgte marker i San Joaquin Valley, Californien. Fremstår indbydende med duft af kirsebær, blommer og jordbær med bløde tanniner. Delikate modne røde frugter slutter vinen af med en fløjlsblød eftersmag. Husk altid at drikke din Pinot Noir let svalet.


Nordjydske Stiftidende skrev:
"Jordbær i bouqueten og en smule animalsk. Også den har en del frugtsødme, så den passer godt til dem, der gerne vil have blød, rund vin." 

Vinstyrke2 skrev:
"Nyplukkede jordbær og jordbærgrød, sydfranske (!) urter og lidt friskkværnet peber i næse og smag. Rigtig fin og flot vin til prisen.
Her er dog også en del sødme, så server den kølig - evt. til grillet, velkrydret tun."

Flere detaljer

DKK 99,00

-DKK 40,00

DKK 139,00

Varen bliver ikke solgt enkeltvis. Du skal mindst vælge 6 antal af varer.

Yderligere information

Californien er hjem for mange vinbønder, hvoraf mange har en flere hundrede år lang familiehistorie. Der er blevet arbejdet hårdt på at finde ud af hvilke druesorter, som passer bedst til givne områder. Scotto er én af disse mange familier. Som mange andre oversøiske vinproducenter har også Scotto Family Wines rødder i Den Gamle Vinverden. Salvator Scotto plantede i 1875 familiens første vinmark i den italienske region Ischa, hvor familien boede på daværende tidspunkt. Meningen var kun at producere ”til husbehov”, men vinene blev så populære, at Scottos frugthaver og olivenlunde måtte vige til fordel for flere vinmarker. Som Salvatore så rigtigt sagde; “god vin gør alt bedre”. I løbet af de næste generationer rykkede produktionen til USA. Efter en kort mellemlanding i staten New York, hvor man åbnede et lille vineri og efterfølgende en af USA’s første vinforretninger, gik turen endeligt til Californien, hvor familien i 1961 købte egne vinmarker og investerede i et nyt vineri. Alle marker er siden begyndelsen af 1990’erne dyrket med størst mulig hensyntagen til miljøet. Scotto Winery ejes i dag stadig af Scotto-familien, der fortsat har succes med at producere gode vine af europæiske druesorter til priser, der gør dem til særdeles attraktive køb. Vi befinder os i Central Valley, Californien. Et landbrugsland der forsyner kloden med alverdens landbrugsprodukter som dadler, rosiner citrusfrugter, bomuld og meget mere. Så er der jo naturligvis også vinene. Druerne til denne vin bliver høstet fra forskellige vinmarker i den centrale og nordlige San Joaquin Valley, lige i hjertet af Californien. Det giver mulighed for at udvælge kun de allerbedste druer. Dalen er helt flad og omgivet af Sierra Nevada-bjergene mod øst. Klimaet er præget af varme tørre somre, og størstedelen af regnvandet falder uden for druernes vækstsæson. Det giver intense og frugtige vine. Til gengæld nyder druerne godt af de lette briser fra nordvest, der kommer gennem San Joaquin-floden. En 530 km. lang flod løber gennem det centrale Californien og giver regionen to fordele. For det første kan vinbonden bruge floden som kilde til kunstvanding, når vinstokken tørster. For det andet sænker vandet temperaturen. Det giver sundere druer og sænker samtidig alkoholniveauet. Vigtigt for en Pinot Noir, så alkoholen ikke dominerer den fine, sarte og fløjlsbløde frugt. Vinifikation Druerne bliver både håndplukket og høstet ved hjælp af maskiner. Vinen bliver lagret i 12 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.

30 andre produkter i den samme kategori: