Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris!  Arboleda Carmenere Forstør

Arboleda Carmenere

Ny

Arboleda er kan bedst betegnes som Eduardo Chadwicks prestigeprojekt.
Huset er et "boutique-winery", som på godt dansk betyder et lille vineri. For det meste synonymt med høj kvalitet, hvilket de høje points, Arboleda allerede har opnået, illustrerer ganske godt. Ikke mindst flotte points fra den ellers Chilefjendtlige Robert Parker.
Arboleda er håndlavede enkeltmarksvine fra de bedste placeringer i den estimerede Aconcaguadal, hvorfra iconwines som La Cumbre og Founders Reserve også kommer.
Den stil, man søger med Arboleda, er distingverede vine med stor detaljerigdom og karakter, - lidt nærmere den gamle verden, end Chile generelt er kendt for og også lidt nærmere den gamle verden end f.eks. Errazuriz-vinene, der ellers allerede er kendte for ikke at være i den sædvanlige chilenske marmeladestil.
Arboleda, der blev grundlagt så sent som i 1999, er en del af en drøm, som Eduardo Chadwick og Robert Mondavi delte i deres fælles bestræbelser på at lave chilensk vin i verdensklasse - i dag materialiseret i Seña. Og Mondavi har om nogen selv været udfordringen igennem, da han i de tidlige 1970'ere kæmpede for anerkendelse til Californien.
Selve navnet Arboleda er spansk og betyder "at dyrke træer", hvilket skal ses som en hyldest til de oprindelige chilenske træer, som vokser på husets vinmarker.

Druerne til husets Carmenère kommer fra flere forskellige vinmarker, der alle er beliggende i Colchagua Valley, 200 km fra Santiago. Regionens klima er præget af tørre somre og regnfulde vintre, hvilket gør vinmarkernes lerede jordbund perfekt, da den holder på fugten fra de regnfulde vintre og frigiver den i de tørre somre.
Vina Errazuriz tilplantede vinmarkerne med Carmenere i 1997. Druesorter forveksles ofte med Merlot både i udseende og i duft og smag.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 100,00

-DKK 50,00

DKK 150,00

30 andre produkter i den samme kategori: