Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Hernö Blackcurrant 28% Forstør

Hernö Blackcurrant 28%

Ny

Denne Blackcurrant Gin kommer fra Höga Kusten i Sverige, hvor man i Dala finder Hernös suveræne destilleri. Ginnen er er et usædvanligt take på en frugt-gin, og er lavet på basis af Hernös ”normale” dry gin, som tilsættes hele solbær og et touch af honning for at give en let sødme. Den er tappet ved 28% alkohol – og i øvrigt økologisk!

Farve: Dyblilla.
Duft: Skøn aroma af vanilje, honning, mørke bær og friske grannåle.
Smagsnoter: Fyldig smag af enebær og solbær med en frisk frugtsødme.

Serveringsforslag: Kan nydes rent, over is eller i cocktails.

I 2011 købte Jon og hans kone Johanna en gård fra 1800-tallet i Dala ved Sveriges Höga Kusten. Her skulle den lille, håndlavede kobber-pot still Kiersten blive hjertet i Hernö Distillery, som lynhurtigt er blevet kendt om et af verdens allerbedste gindestillerier. I trofæskabet hænger medaljer fra blandt andet ”World’s Best Gin” i 2017 og 2018. Opskriften på Hernös succes er simpel: økologiske, så vidt muligt svenske botanicals, nænsom destillation i små batches (Jon har lært sit håndværk på Institute of Brewing and Distilling i London) og nedvanding med vand fra egen brønd.

DKK 299,00

-DKK 151,00

DKK 450,00

30 andre produkter i den samme kategori: