Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Flowstone Snuffbox Gin 43% Sydafrika Forstør

Flowstone Snuffbox Gin 43% Sydafrika

Ny

Et helt unikt træ, som får sit navn fra en lille, mørk frugt, man i gamle dage udhulede og brugte til at gemme sit snus i. Deraf navnet Snuffbox. Det er gin, der næppe minder om gin, du har smagt før.

Et helt unikt træ, som får sit navn fra en lille, mørk frugt, man i gamle dage udhulede og brugte til at gemme sit snus i. Deraf navnet Snuffbox. Det er gin, der næppe minder om gin, du har smagt før. Snuffbox har en kompleks og nærmest forførende duft, der rammer noter som kakao, dessertvin og brændt karamel, flettet sammen med varmende, frugtige præg.

Flere detaljer

DKK 299,00

-DKK 50,00

DKK 349,00

Yderligere information

Sydafrikanske Flowstone Distillery har hjemme i menneskehedens vugge. Helt bogstaveligt. Her på spidsen af Afrika mener man, at menneskeracen opstod og herfra bredte sig til resten af verden. Mange, mange, mange år senere kom Flowstone Gin til verden. Ideen opstod over en gin med vilde agurker. Navnet Flowstone kommer fra de klippeformationer, der er med til at definere området, mens smagsgiverne er den store rækkevide af lokale, oprindelige botanicals fra bushen. De er smagen af den sydafrikanske vildmark.

30 andre produkter i den samme kategori: