Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Anholt Gin Classic 45.3% Forstør

Anholt Gin Classic 45.3%

Ny

I Anholt Gin Classic bliver er enebærrene fra Anholts egen vilde natur, spiritussen er produceret på økologisk svensk korn og de tre øvrige botanicals: citronskallen, kvanroden og koriander er også økologiske. Faktisk er Anholt gin mere end økologisk, den er naturlig. Men den vilde natur kan ikke certificeres, og derfor kan Anholt Gin ikke få ø-mærket. Hvert batch er på maks. 1000 flasker, og alle flaskerne er mærket med batchnummer. Det er altså en small batch gin. 

Den rene og uforstyrrede smag af gin. Det er det, du får med Anholt Gin Classic (der er en prisvindende dansk gin). Den kan sagtens nydes rent, eller i en blanding med mediterranean tonic.


Hvordan bliver Anholt Gin Classic fremstillet?

Flere detaljer

DKK 349,00

Yderligere information

Destillationsprocessen foregår på håndlavede Müller kobber destillationsapparater fra Schwarzwald i Tyskland. Destillationskedlerne er udstyret med en aroma purifier, som er designet til at udtrække smagen af mæsken, hvilket giver en unik og intens smagsoplevelse. Anholt Gin Classic er en klassisk London Dry Gin.

 

Enebærrene, der bliver brugt til fremstillingen, er håndplukkede af frivillige fra både øen og fastlandet. Vandet, der bliver brugt i Anholt Gin, er vand fra Anholt, og det er kalkfrit. På Anholt er undergrunden nemlig lavet af flint, og derfor behøver vandet ikke blive filtreret, før det kan bruges i ginnen. Det gør også, at vandet har en helt særlig blød smag, som bliver overført til ginnen. Fra Anholt bliver bærrene og vandet sendt til Nordisk Brænderi i Fjerritslev, der står for destilleringen.

Hvilke smagsnoter er der i Anholt Gin ”Classic”?

Ginnen har en fyldig enebærsmag med en afbalanceret citrus. Enebær fra Anholt har en markant anderledes smag end de traditionelle enebær. De er mere runde og bløde i smagen, hvilket afspejles tydeligt i det færdige produkt.

Anholt Gins slogan er “Mindre pis, mere gin”, og det må vi give dem, at de lever op til.

30 andre produkter i den samme kategori: