Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Foursquare Détente Barbados 10 år 51% Forstør

Foursquare Détente Barbados 10 år 51%

Ny

Beskrivelse på vej... 
Læs beskrivelsen fra fat rum pirate https://thefatrumpirate.com/foursquare-rum-distillery-detente

Foursquare Détente er en foursquare rom i serien exceptionelle Cask fra Richard Seale og Foursquare Distillery Den er tappet i  Tappet i 2020.

Foursquare Rum er produceret af R.L. Seale, et af Barbados ældste handelshuse, en familieejet virksomhed, hvis engagement i rom strækker sig fra far til søn siden 1820. Den nuværende Master destiller, Richard Seale, er en af ​​regionens mest innovative blendere og har en passion for at fremstille perfekt rom med god smag.

Foursquare Distillery er, som et af ​​de mest moderne romdestillerier i verden, designet til at være ekstremt bæredygtigt.

Foursquare rom er lavet på melassen fra lokale sukkerrør. Den gæres langsomt i 44 timer med gær fra Sydafrika og bliver derefter destilleret. Rommen er en blanding af pot- og kolonne destileret rom. Pot still destilatet giver kompleksitet og smag, mens kolonnen tilføjer balance og aroma. Blandingen gør at Foursquare Détente er en Single Blended Rom, præcis som med Single Malt Whisky.

Foursquare Détente Single Blended Rum er modnet i en kombination af ex Bourbon og ex-Portvins fade i 10 år. Aftappet i 2020 ved 51%.

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 549,00

22 andre produkter i den samme kategori: