Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
FOURSQUARE 2008 12 YO 60% Forstør

FOURSQUARE 2008 12 YO 60%

Ny

Foursquare 2008 er den trettende aftapning i serien Exceptional Cask Selection. En prisvindende Vintage-serie, der blev lanceret med den banebrydende og kritikerroste 2004 udgave. 2005-udgivelsen blev tildelt Supreme Champion ved International Spirits Challenge i 2018. Første gang, at et rom nogensinde har opnået den højeste pris ved konkurrencen. 2007 fortsatte det prisvindende løb, og 2008 er fuldt indstillet på at imødekomme de stadigt stigende forventninger hos dem, der kræver ekspertise.

Foursquare Rum er produceret af R.L. Seale, et af Barbados ældste handelshuse, en familieejet virksomhed, hvis engagement i rom strækker sig fra far til søn siden 1820. Den nuværende Master destiller, Richard Seale, er en af ​​regionens mest innovative blendere og har en passion for at fremstille perfekt rom med god smag.

Foursquare Distillery er, som et af ​​de mest moderne romdestillerier i verden, designet til at være ekstremt bæredygtigt.
2008 er en blandet rom, dog kun med rom fra Foursquare Distillery. Lagres og modnes på Barbados i 12 år, hvor den ligger i ex-bourbon-fad lavet af amerikansk hvid eg. Den tappes med 60% alkohol, er uden kølefiltrering, har sin naturlige farve og er fri for sødestoffer og andre smagsstoffer.

Duft

En kompleks kombination af moden mango og ristet ananas. Brasiliansk nøddeagtig med antydninger af stjerneanis, eukalyptusolie og urteagtig sort te. Brændt sukker og karamel, læder og varm asfalt.

Smag

En kombination af rig fudge, sød karamel og buttery karamel. Ovenpå kommer der moden blomme, blid honningkage og fyldige Medjool dadler.

Eftersmag

Overgang til en langvarig tør finish, der bevæger sig fra de rige tørrede frugter til bløde, pebrede krydderier og ender med en lille kriblende varme.

Kommentar

Et virkelig fremragende rum, som du gerne vil vende tilbage til igen og igen!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 695,00

12 andre produkter i den samme kategori: