Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! PUSSER'S SELECT AGED 151 NAVY STRENGTH 75,5 % Forstør

PUSSER'S SELECT AGED 151 NAVY STRENGTH 75,5 %

Ny

Pusser’s British Navy Rum Selected Aged 151 på 75,5%, er en rom, der er inspireret af den rom som alle sømænd i ”The British Navy” fik i deres dagsration fra midt 1600, helt op til 31 Juli 1970 (kendt som Black Tot Day).

En fremragende rom fra Demerara Distillery i British Guyana, der er ”magen” til den rom, der leveredes i de gode gamle dage - den gang leveredes den i fadstyrke til Royal Navy værfterne i Deptford, Gosport og Devonport. Der blev den fortyndet, via gennemførsel af ”%-beviset! Rommen må ikke have lavere alkoholhalt end at krudt stadig antænder, selvom en flaske rom blev hældt ud over det.

Selected Aged 151 lagres i minimum tre år på 1st fill bourbon fade og produceres i overensstemmelse med det den gang gældende Admirality Regulations for rom. Indholdet er kølefiltreret for yderligere at forbedre dets smag og udtryk.

Duft

Aromaen er klassiske Demerara noter med marmelade, marcipan, kanel og tobak

Smag

Fuld power og dog, meget afrundet med noter af sirupagtig krydderi og frugt, læder, tørrede sultanas, blød eg og Engelsk lakrids

DKK 425,00

18 andre produkter i den samme kategori: