Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! PLANTATION ISLE OF FIJI Forstør

PLANTATION ISLE OF FIJI

Ny

Det er med stor fornøjelse vi kan præsentere den nyeste tilføjelse til Plantations ”Signature Blends”-serie: Isle of Fiji! Vi har i lang tid været enormt begejstrede over rommen fra South Pacific Distillery i Fiji, og Plantations udgave spiller på alle de rigtige tangenter, mens en fin sødme (16 gram sukker per liter) gør den nem at gå til, også for begyndere.

Rommen er sammensat af komponenter destilleret på både pot stills og Coffey still, og den er lagret først på bourbonfade, for så at få Plantations karakteristiske ”finish” på cognac-fade. Det hele hænger utroligt godt sammen, og vi må endnu engang sande, at dette totalt undervurderede destilleri giver de fleste af sine caribiske konkurrenter kamp til stregen.

From the pristine lagoons to the lush jungles, Plantation Isle of Fiji is an ode to the beauty ofthe Fiji Islands. 


This delicious rum is made using traditional techniques and local Fijian sugar cane. First aged in this tropical climate in bourbon casks, the rum is then sailed to the southwest of France for a second maturation in French oak casks.

This double ageing method paired with Fijian know-how creates a rum with warm notes of exotic fruits and raisin.

DKK 299,00

11 andre produkter i den samme kategori: