Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Lustau Vermut Forstør

Lustau Vermut

Ny



94 POINTS i WINE ENTHUSIAST
Anmeldt: 01-11-2018

TOP 100 SPIRITS OF 2018

"This pale gold, Sherry-based vermouth is made from fino, sweetened with Moscatel wine. Mild, grassy aromas lead into a sweet and citrusy palate, with mouthwatering acidity and a fresh, grassy exit accented by a floral hint." 

Flere detaljer

DKK 199,00

Yderligere information

Der findes mange andre gode sherryhuse, og der er både større og mere sælgende sherryhuse. Men - som konkurrenterne også siger - det er Lustaus kvalitet, alle søger at lave!
Firmaet, der er grundlagt i 1896, blev i 1990 opkøbt af vinfirmaet Luis Caballero SA, der både medbragte en stor pose penge og optimalt beliggende marker for produktion af topsherry.
Husets største investering er uden tvivl købet af Bodega Los Arcos i 2002. Los Arcos består reelt af seks små separate bodegaer, så man kan lagre de enkelte produkttyper, ikke alene hver for sig, men også i rimelige mængder. Det er vigtigt at opbevare de enkelte produkter separat, da det bl.a. er bakterier i luften, der giver hver enkelt sherry sin individuelle stil. 15%
Lys og sofistikeret, pink og delikat Blød og behagelig aroma af urter med touch af mynte. Lidt sødere og mildere end mange mere traditionelle vermouth og oplagt som cocktail over lidt is

30 andre produkter i den samme kategori: