Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tilbud! Foursquare Rum Empery 56% Forstør

Foursquare Rum Empery 56%

Ny

Når Foursquare Distillery lancerer en ny rom, virker det som om Richard Seale, destilleriejer og masterblender på Foursquare, er i stand til at overgå den tidligere udgave. Det har han været ganske succesfuld med, hvilket er fantastisk for rumentusiaster.

Foursquares rum er en blanding af pot- og kolonnedestillat. Empery er en 14 år gammel rom. Ideen fik de i 2014, hvor noget af rommen blev lagt på ex sherry-fade.

Empery-blandingen består af 14 års rom fra ex-bourbonfade og 10 års rom fra ex-bourbonfade, der er blevet omstukken efter 6 år til ex-sherryfade i de sidste 4 år. Det lyder kompliceret, men ifølge Richard Seale er det ret simpelt. Simpelt for kunstneren, kompleks for publikum.

Duft

Denne duft er fantastisk. En af Foursquares absolut bedste. Starter med valnød og støvet gammel eg. Nogle sødere elementer som honning, kirsebær, chokolade og cremet karamel efterfølges af duften af ​​farveblyant og appelsinskal.

Smag

Starter god og frugtagtig, efterfulgt af tobak, sherry, eg og bitter mørk chokolade.

Eftersmag

Bitter smag og meget tør, som følelsen af at slikke på et tomt sherryfad.

Kommentar

Emperys duft er fantastisk, smagen samt finishen kan være for bitter og tør for nogle. De to rom (2007 & Empary) vil være splittende, ligesom 2005 og Dominus var. Hvis du er forelsket i en, kan du virkelig blive forelsket i den anden.

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 639,00

30 andre produkter i den samme kategori:

2 Relaterede produkter